ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 13-15 Δεκεμβρίου 2016, στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, στην Αθήνα. Στις 12 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν τα προσυνεδριακά φροντιστήρια.

Divani Caravel Hotel
Διεύθυνση: Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα 161 21

ΔΙΑΜΟΝΗ

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, έχουν εξασφαλιστεί δωμάτια στο ξενοδοχείο Divani Caravel σε ειδικές τιμές. Κάντε την κράτησή σας μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ

Επίσημη γλώσσα του συνεδρίου θα είναι η Ελληνική. Παρέχεται διερμηνεία από τα αγγλικά στα ελληνικά και το αντίστροφο στην αίθουσα Olympia.

BADGES

Οι κάρτες (badges) θα παραδίδονται από τη Γραμματεία του Συνεδρίου (Foyer Ilissos, επίπεδο -1) και είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ για την είσοδο, τόσο στις συνεδριακές αίθουσες όσο και στην έκθεση, καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου.

ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ & ΔΟΚΙΜΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργεί κέντρο παράδοσης και δοκιμής παρουσιάσεων στο Foyer Ilissos, επίπεδο -1. Παρακαλούνται οι ομιλητές να παραδίδουν σε αυτόν το χώρο το υλικό των εισηγήσεών τους (σε αρχείο powerpoint) τουλάχιστον μία (1) ώρα πριν από την έναρξη της ομιλίας τους.

ΒΡΑΒΕΙΑ

Η Επιτροπή Βράβευσης Προφορικών και Αναρτημένων Ανακοινώσεων θα αξιολογήσει τις προφορικές και τις αναρτημένες ανακοινώσεις και θα βραβεύσει την καλύτερη ανακοίνωση από κάθε κατηγορία την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, ώρα 14.30-15.00. Οι βραβευμένοι θα λάβουν χρηματικό έπαθλο 500 ευρώ.

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Η παράδοση των βεβαιώσεων παρακολούθησης θα πραγματοποιηθεί από τη Γραμματεία την τελευταία ημέρα του συνεδρίου μετά τις 15.00. Βεβαιώσεις παρακολούθησης θα χορηγούνται στους συνέδρους που παρακολούθησαν το 60% τουλάχιστον των ωρών του επιστημονικού προγράμματος.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές online έχουν λήξει. Εγγραφές θα γίνονται κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, onsite, στη γραμματεία.

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ

Η προθεσμία για την υποβολή περιλήψεων έχει λήξει. Οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν για την αξιολόγηση με e-mail. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΕΚΘΕΣΗ

Έκθεση εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της υγείας θα λειτουργεί στο συνεδριακό κέντρο, στο Foyer Olympia (επίπεδο -2).

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

Θα χορηγηθούν μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME-UEMS στους ιατρούς και άλλους φορείς της Δημόσιας Υγείας που θα παρακολουθήσουν το 12ο Συνέδριο. Τα μόρια (credits) είναι αμοιβαία αναγνωρίσιμα από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Η Γραμματεία του Συνεδρίου θα λειτουργεί στο συνεδριακό κέντρο, στο Foyer Ilissos, επίπεδο -1.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ