Κωνσταντίνος Μπαργιώτας

Κωνσταντίνος Μπαργιώτας

Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Ανεξάρτητος Βουλευτής Λάρισας

Ο κ. Κωνσταντίνος Μπαργιώτας είναι ορθοπαιδικός χειρουργός. Ειδικεύτηκε σε νοσοκομεία της Αγγλίας (Bristol Royal Infirmary, Bedford General) και στην Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών (Νοσοκομείο ΚΑΤ). Εξειδικεύτηκε στο Bristol. Είναι διδάκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με πλούσιο επιστημονικό έργο.
Εργάστηκε (2000-2015) στην Ορθοπαιδική Kλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας με τον βαθμό του Επιμελητή Α΄ ΕΣΥ. Ειδικεύτηκε στον τομέα της χειρουργικής αντιμετώπισης της οστεοαρθρίτιδας των μεγάλων αρθρώσεων εφαρμόζοντας πρωτοποριακές μεθόδους ελάχιστης επεμβατικότητας.
Το 2005 εργάστηκε ως Adult Reconstruction Fellow στο Allegheny General Hospital, Pittsburgh PA των ΗΠΑ. Διετέλεσε για δύο θητείες Πρόεδρος του Συλλόγου Ιατρών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Συμμετείχε σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις (Ιανουάριος 2015 και Σεπτέμβριος 2015) και εξελέγη βουλευτής με το Ποτάμι. Είναι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. Στις 7 Φεβρουαρίου του 2017 ανεξαρτητοποιήθηκε, οπότε παραμένει ανεξάρτητος βουλευτής.